tirsdag 30. desember 2008

Troppen til årets høydare - ROE, nærmer seg

Rushden Open Elite i Frænahallen 03. januar er årets krumtapp innen de lokale futsal-cupene. Navnet på turneringen kunne ikke vært mer missvisende, ettersom det kun er inviterte lag som deltar - hint til arrangør: hva med å bytte ut 'open' med 'invitational'? Turneringens hjemmesider: http://rushden.blogg.no/

VS sliter for tiden noe med å bygge opp stallen, da flere sentrale spillere er ute med pensjon, spillenekt eller problemer med geografisk tilstedeværelse. Transfermarkedet har av den grunn vært trålet opp og ned den senere tid, og enkelte spillere har sågar vært på prøvespill i romjula. VSNett legger opp til en cupkalenderløsning og publiserer noen navn hver dag frem mot avspark. Enkelte bomber vil bli detonert, og totalt sett ser troppen ikke ueffen ut.

Dagens luke i kalenderen:

Rolf Anders Strandebø
Thomas Mork

3 kommentarer:

  1. Rushden Open Elite er åpent for elitelag. Er du god nok, er du med.

    Og hvem har sagt at det ikke lov å søke om å få stille?

    SvarSlett
  2. US Open i tennis (siden 1968) og The Open i golf har begge åpne kvalifiseringer. I innbydelsen til ROE står det at cupen er forbeholdt inviterte lag. Dersom 'open' skal brukes må man da spesifisere eventuelle kvalifikasjonsmuligheter. Et alternativ er å kalle den 'open-closed'..

    SvarSlett

Arkiv