mandag 29. desember 2008

Romjulscup i Fræna: begredelig start og fræn-mafia

Til tross for både kvantitet og kvalitet i VS-troppen, røyk laget ut etter gruppespillet, om dog med aller minste margin.

Det begynte begredelig i 1.kamp, hvor VS ble rund"#¤% av Eide1, med sifrene 1-5. Etter dette fikk laget en noe stigende formkurve, det endte med uavgjort mot Elnesvågen og seier mot Inter samt et lokalt lag med interessante drakter. Før siste kamp i gruppen mellom Elnesvågen og Eide1 var det klart at VS gikk videre med en Elnesvågen-seier. Til tross for klart overtak i kampen for Elnesvågen, og 2-0 ledelse, ble det merkelig nok uavgjort 2-2 i løpet av siste spilleminutt. Meget mulig keeper Hoem ikke er bedre enn det han viste siste minuttet i denne kampen, men det luktet rigged-game langt utover Frænas kommunegrenser denne dagen.

Uansett, svakt av en VS-tropp som slet med å finne rytmen lagmessig. Flere unge håpefulle fikk prøvespillt i VS-drakten denne dagen, og sørget for et nærmest sjokkartet fall i lagets snittalder. Muligens var det dette sjokket som satte flere av de rutinerte ut av rytmen?

VS-Nett gir en liten blomst til Typen, som dro en av tidenes finter/ting i siste kamp. Klappefinta er herved introdusert og vil forhåpentligvis bli et sterkt supplement til Dons infamøse Blanco-finte.

De som stillte:
Rolf Anders Strandebø
Thomas Mork
Per Olav Inderhaug
Halvor VikenTypen
Truls N.Jacobsen
Are Vebjørnsen
Trym N.Jacobsen
Magnus Wolf Eikrem
Floyd himself
Kristoffer Hildrestrand

Arkiv