søndag 27. desember 2009

Video av semifinalen mot Team Solution, KRJ Vestnes 2.juledag 2009


Del2:

Oppvarmings-bøtte på Vestnes 2.juledag


VS gjorde tidenes innsats på Vestnes, men røk ut på straffekonk i semifinalen. Bronsen ble sikret på straffekonk, etter avtale med motstander Vestnes Futsal om å droppe kampen og avgjøre på straffer. Dagens syndebukk, Truls, fikk god straffetrening og på sitt 3. forsøk for dagen fikk han satt ballen i mål.
Forøvrig var det en av VS gråeste tropper noensinne, og veteran Trym måtte felle en liten gledeståre for dette dryppet av grå tysk nostalgi. De som stillte: Rolf Anders Strandebø, Joar Harøy, Erlend Ormbostad, Truls Nordstrand Jacobsen, Trym Nordstrand Jacobsen, Floyd, Odin Folke Olsen.

Ellers gratuleres ungutta i Les Blues med deres første bøtte, noe som viser at de nå har tatt steget inn i voksenverden. Vi konstaterer også at de eldste fortsatt kan være eldst, med lag som Solution, Søre Luton og ViStiller som alle med litt marginer kunne kapret bøtta i et jevnt sluttspill.

Legende og superveteran Inge Virum (for dagen på Søre Luton) siteres avslutningsvis fra en kommentar på ferga over til Vestnes, etter å ha kikket seg litt rundt: "visste ikke at det skal pågå junior-turnering parallellt med vår...".

Arkiv