søndag 3. januar 2010

VS tok hjem den gjeveste bøtta! Vant ROE2010


På urtyskt vis halte og sleit VS seg gjennom gårsdagens ROE2010 i Frænahallen. Tap i gruppespill, straffekonk i semi, og 2 ganger opphenting fra underlege i finalen - og VS viser at laget fortsatt kan hamle opp med alle - snart 10 år etter sin første futsal-triumf.

De som stillte: Rolf Anders Strandebø, Trym Nordstrand Jacobsen, Truls Nordstrand Jacobsen, Thomas Mork, Ole Jakob Strandhagen, Svein Tore Brandshaug, Joar Harøy, Odin Folke Olsen.


Det var den gode gamle maskin-futsalen som i går gav VS sin ørtende bøtte. At VS som vinnere av cupen endte opp med kun 1 spiller (spikern Mork) på all-star laget sier vel sitt.


I tillegg til de 5000 kronene 1.premien gav, ble altså Thomas Mork valgt ut på all-star laget og Svein Tore Brandshaug ble overlykkelig da hans avgjørende mål i finalen gav ham en flott oransje skjorte med utmerkelse for å ha scoret turneringens 75. mål.

I finalen møtte VS AK96, som bestod av et knippe eldre legender fra AK. AK96 var det sterkeste laget VS møtte gjennom turneringen, med et tempo i spillet ingen av de andre lagene kunne matche. Turneringen ble således nok en bekreftelse på at det i stor grad er de eldre herrer som regjerer i lokal-futsalen.


ROE2010 var som ifjor et flott arrangement. Et lite tips til arrangørene er å vurdere å invitere "eksterne" lag til neste år, ettersom etterveksten i lokal-futsalen synes å være meget mager.

Arkiv